© rdr

© rdr

thumbnail: null
thumbnail: null

‘Verleg je grenzen in Meeuwen-Gruitrode’

De Dienst Vrije Tijd, toerisme ontwikkelde een nieuwe kleurrijke brochure ‘Verleg je grenzen in Meeuwen-Gruitrode’. Vol met tips en trips in Meeuwen-Gruitrode, zelfs over de gemeentegrens heen.

RDr

Hanne Schrooten, schepen van toerisme: “Als toeristisch infokantoor proberen wij onze bezoekers optimaal van dienst te zijn. Een mooi ogende toeristische brochure is voor de toerist vaak de eerst kennismaking met de gemeente. Daarom deze nieuwe toeristische brochure die we tijdens ‘Erfgoeddag en de Opening toeristisch seizoen’ in de Commanderij van Gruitrode, hebben voorgesteld."

De vorige toeristische brochure ‘Pluk je dag in Meeuwen-Gruitrode’ werd een groot succes en veel gevraagd door de verschillende infokantoren en toeristische ondernemers in heel Vlaanderen. Steeds vaker vinden bezoekers de weg naar toeristische trekpleisters of bruisende evenementen in waardevolle erfgoedsites in Meeuwen-Gruitrode. Zoveel te zien, zoveel te doen en zoveel te proeven.

Hanne Schrooten: “Met de nieuwe brochure is er voor alle doelgroepen. Tips voor een daguitstap, een weekendje of een korte vakantie. Onze horecazaken ontvangen je met open armen, zelfs je paard slaapt hier als een roos. En zoals wereldbekende Gruitrodenaar, Phil Bosmans zei: ‘Weer of geen weer, altijd welkom!”

Families, scholen, verenigingen en vriendengroepen bezoeken de watermolens, het archeologisch park de Rieten, de blauwe bessenplantage, de Abeekvallei en de Duinengordel, soms zelfs onder begeleiding van een gids. Anderen kiezen voor een fietstocht in het weidse landschap, een belevingsvolle mountainbiketocht, een ruiter- of mentocht in het mulle zand of een huifkartocht.

De sprekende cover, met een knipoog naar de Commanderij, de Oudsberg en de aankomende fusie dekt de lading. De brochure in een nieuw kleedje met zinnenprikkelende afbeeldingen zijn een plezier voor elke lezer.

Hanne Schrooten: “De brochure met sprekende foto’s en duidelijke informatie maken elke lezer wegwijs".

Bovendien is de brochure gratis te verkrijgen bij de dienst toerisme en toeristische ondernemers. Of digitaal raadpleegbaar via de website http://toerisme.meeuwen-gruitrode.be

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer