instagram alicaschmidt / Photo News
Volledig scherm
© instagram alicaschmidt / Photo News

Erling Haaland uitgedaagd door ‘meest sexy atlete ter wereld’ Alica Schmidt: “Laat ons zien wie de snelste is”

Originele vraag van de Noorse krant Dagbladet op het WK atletiek aan Alica Schmidt (24), atlete die veel meer Instagram en internetfenomeen is dan dat ze hoge ogen gooit in de absolute atletiektop. Of ze het Noorse fenomeen Erling Haaland zou kloppen in een 400 meter-race, het favoriete onderdeel van Schmidt? Daar moest de Duitse, die de titel van 'meest sexy atlete ter wereld’ op zich gekleefd zag, niet lang over nadenken.

8 reacties

  • Erna Crick

    8 maanden geleden
    Geweldig idee...misschien eentje waar je een loterij aan koppelt etentje met atleet naar keuze voor de juiste gok en de opbrengst van de loterij naar sport voor mindervaliden of sportinitiatieven van onbekende sporttakken. Frank
  • kemps bonni

    8 maanden geleden
    Misschien ook eens voetballen tegen Haaland, gegarandeerd lachen geblazen.
  • Steve Delanghe

    8 maanden geleden
    Zulke uitdagingen zouden er meer moeten zijn. Ongeacht de uitslag, het is een goede reclame voor atletiek. Deze sporters trainer hard en krijgen veel minder aandacht dan voetballers.
  • eline vanlerberghe

    8 maanden geleden
    Wij hadden semi-profs in LO die er 54sec over deden en niet de snelheid van een Haaland hadden. Dus ik verwacht dat hij wel onder haar tijd zal duiken maar ook niet met 20m voorsprong. Het gaat haar voornamelijk om extra media aandacht die dit event zou krijgen. 400m is doodgaan op het einde.
  • Peter Johan

    8 maanden geleden
    Over 400 meter? Tegen een atle(e)t(e) wiens beste nummer dat is? Ik weet niet wat die Schmidt loopt van tijden, maar hoogstwaarschijnlijk stuur je dan als voetballertje best je kat, met dat diertje heb je mss een kans....