Supporters van CLub Brugge, hier tijdens de wedstrijd tegen het Deense AGF Aarhus.
Volledig scherm
Supporters van CLub Brugge, hier tijdens de wedstrijd tegen het Deense AGF Aarhus. © BELGA

Club Brugge-supporter die in Spanje gearresteerd werd voor aanranding van jonge vrouw, vrij als hij borgsom van 15.000 euro betaalt

De Spaanse politie heeft donderdag in Pamplona een Club Brugge-supporter gearresteerd voor vermeend seksueel misbruik. De man, een dertiger, zou aan een restaurant een jong meisje betast hebben. De rechter besliste vandaag hem vrij te laten na de betaling van een borgsom van 15.000 euro. Daarvoor heeft de beschuldigde drie dagen de tijd. Anders moet hij naar de gevangenis.

39 reacties

  • Christine Laevers

    8 maanden geleden
    Een ongevraagde betasting is net hetzelfde als een stuk rauw vlees in de mond van een vegetariër stoppen. Of het nu een klets of de billen is, een bepaalde greep, of een streling of veel erger. Dit wereldwijd probleem heeft op zich niks met de mooie sport voetbal te maken. Dit is nog steeds een mannenwereld waar teveel mannen nog steeds denken dat vrouwen objecten zijn. Ze snappen zelfs niet wat ze fout doen. Om objectief te blijven : vrouwen mogen ook wel assertiever worden en direct reageren.
  • frank claeys

    8 maanden geleden
    Geef eenzelfde straf aan de bobo s van de Spaanse voetbalbond. Dat zou pas een sterk signaal zijn.
  • Ive Van Hoet

    8 maanden geleden
    Jonge vrouwen aanraden, kleine jongens en mindervaliden aanvallen, ouderen in coma kloppen,...zijn dat nu echt de beste supporters van het land?
  • Eric Bex

    8 maanden geleden
    Sterk hoe velen al oordelen en veroordelen zonder de ware toedracht van de feiten te kennen.
  • John Lux

    8 maanden geleden
    Als hij de feiten werkelijk gepleegd heeft, had men hem toch in de cel moeten houden en niet vrijlaten mits het betalen van een borgsom.