Photo News
Volledig scherm
PREMIUM
© Photo News

“Op dag tien begint het voor Evenepoel echt”: onze chef wielrennen blikt vooruit naar de Vuelta

Remco Evenepoel begint vandaag aan zijn jacht op een tweede opeenvolgende eindzege in de Vuelta. Onze chef wielrennen Marc Ghyselinck ziet dat een nieuwe overwinning geen sinecure wordt. “Er zullen sterke benen nodig zijn om de tandem Roglic-Vingegaard te kraken.”

10 reacties

  • Peter Johan

    8 maanden geleden
    Uiteraard begint 't voor Evenepoel, zoals voor iedereen, op dag 1 al met de ploegentijdrit, en in de volgende ritten vóór rit 10 (ritten 3, 6, 8 en 9) kan ook heel wat gebeuren. Gelukkig wordt de tactiek van Remco's team niet uitgestippeld door Mr. Ghyselinck, of hij stond op dag 10 "als 't allemaal nog moet beginnen" misschien al 10 minuten achter.
  • Jan De Greef

    8 maanden geleden
    Luc Deville alles na plaats 1 is terugval tegenover vorig jaar of anders kan ik niet meer tellen toch
  • Dhollander Jeroen

    8 maanden geleden
    En in de ritten ervoor tellen niet mee? Ook nog wel wat bergjes ... Ploegen tydrit? Kan ook nog tijd verliezen daar die op einde kunnen doorwegen. Elke rit in grote ronde is belangrijk.
  • Luc Deville

    8 maanden geleden
    Een nieuwe overwinning is geen sinecure! Is dat dan niet zo voor iedere renner, inclusief Roglic en Vingegaard? Waarom Chef Wielrennen is voor Remco enkel een overwinning goed genoeg? Wout Van Aert heeft enkel Harelbeke en BK tijdrijden gewonnen en is volgens iedereen uitstekend bezig. Remco is wereldkampioen tijdrijden, Belgisch kampioen op de weg en heeft ook twee topklassie gewonnen en toch is een nieuwe eindoverwinning in de Vuelta nodig om zijn seizoen te redden.
  • dominique castelein

    8 maanden geleden
    ik wens de ploeg veel geluk en moed.