© VRT

‘Thuis’-actrice deelt intiem geheim over wilde vrijscènes

Nu ‘Thuis’-hunk Bill Barberis niet langer in de soap te zien is, gaan de wilde scènes naar Tamara. Actrice Tine Priem heeft het daar heel moeilijk mee gehad, want vooral haar lichaam maakt haar onzeker. “Ik heb een complex over mijn kleine boezem en droeg een plak-beha”, vertelt ze tegen Dag Allemaal.

mrra

Op haar tweede dag op de set moest Tine al uit de kleren om een seksscène met Bill Barberis in te blikken. “Ik was in paniek, want ik was het groentje en kende niemand. Maar achteraf gezien viel het wel mee. Ze stonden voor me klaar met een badjas, en Bill is zo’n lieve gast. Hij stelde me snel op mijn gemak.” Nu gaat ze op het scherm vaker uit de kleren samen met Bob (acteur Christophe Haddad).

© één

Maar volledig naakt gaan dat durft ze niet. “Ik gebruik een plak-beha. Alle respect voor Marleen Merckx (Simonneke, nvdr.) die niets bedekt, maar dat durf ik niet. Anders heb je niets van privacy meer. Preuts ben ik niet echt, hoor. Allez, een beetje misschien. Mij zal je nooit in bikini op het strand zien. Ik trek er altijd een T-shirt over aan. Erg, hé. Het wordt tijd dat ik me over die angst heen zet, maar ja...”

“Ik heb altijd gevonden dat mijn lichaam niet in proportie is. Vooral mijn borsten, die zijn te klein”, bekent de actrice in Dag Allemaal. “Tien jaar geleden was ik daar heel veel mee bezig. Toen wilde ik absoluut een borstvergroting. Ik speelde zelfs met het idee om een feest te organiseren om zo geld in te zamelen voor de operatie.”

“Maar dat leek me dan toch niet haalbaar. En eerlijk, vandaag ben ik blij dat ik die stap niet gezet heb. Ik besef nu hoe belangrijk het is om je zelf graag te zien”, aldus Priem.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer