Jonge motorrijder en passagier komen om bij verkeersongeval in Henegouwen

Themabeeld.© ss

Twee twintigers zijn zaterdagochtend om het leven gekomen bij een verkeersongeval in Quaregnon in de provincie Henegouwen . Dat is vernomen van burgemeester Damien Jenart.

lto
Bron: BELGA

Een motorrijder die iets voor 7 uur vanochtend in de richting van Boussu reed, kwam op een kruispunt in botsing met een auto die vanuit de richting van Baudour kwam. De motorrijder en zijn passagier, twee twintigers, kwamen daarbij om het leven. Een onderzoek is opgestart naar de precieze omstandigheden van het ongeval.

“We hebben het motorgeluid gehoord van een rijdende brommer en dan een luide knal”, aldus een buurtbewoonster aan Sudinfo. “We hoorden hoe de auto nog probeerde remmen, maar het was te laat”. Volgens de getuige waren de hulpdiensten snel ter plaatse, maar kon geen hulp meer baten.

De burgemeester van Quaregnon, Damien Jenart, reageerde geëmotioneerd toen hij gecontacteerd werd door de Waalse krant. “Het gaat om twee jonge mensen. Het is dramatisch. Ik kreeg er koude rillingen van”, aldus de burgemeester. Het zou gaan om jongemannen geboren geboren in 1997 en 2000.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer

Meest Gelezen