© AP

BUNDESLIGA. Koen Casteels en Wolfsburg blijven foutloos, drama voor invaller Senne Lynen en Werder Bremen

Koen Casteels en Wolfsburg blijven na twee speeldagen in de Bundesliga ongeslagen. Op bezoek bij FC Keulen haalde de Belgische doelman het zaterdag met zijn club met 1-2. Casteels onderscheidde zich in de eerste helft met een knappe redding op een kopbal. Wolfsburg komt met zes op zes mee aan de leiding in de stand.

Vincent Van Genechten
Bron: BELGA

Dortmund mocht daarentegen al een kruis maken over zijn perfecte rapport. De vicekampioen geraakte op bezoek bij het bescheiden Bochum niet verder dan 1-1 gelijkspel. Thorgan Hazard zat op de bank en bleef daar de hele wedstrijd zitten. Julien Duranville en Thomas Meunier ontbraken in de selectie wegens blessures. Met vier punten komt Dortmund op de vierde plek te staan.

Senne Lynen, die ruim een kwartier mocht meevoetballen, kende met Werder Bremen eveneens een mindere namiddag. De ploeg van de voormalige Union-middenvelder leek tegen subtopper Freiburg op weg naar een punt, maar leed alsnog een nederlaag dankzij een doelpunt diep in de toegevoegde tijd.

Freiburg raakte eerst nog de lat, maar mocht toch zegevieren dankzij een knappe volley van Maximilian Philipp. Werder Bremen blijft met nul punten achter op de laatste plaats.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Bayer Leverkusen won met 0-3 bij Borussia Mönchengladbach en had dat te danken aan Victor Boniface. De ex-spits van Union scoorde twee keer.

Aangeboden door onze partners
Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer