Rode Kruis

Jongeren aangevallen na Schuimparty in Keerbergen: "Mijn zoon heeft een hersenschudding"

Enkele jongeren die na de Schuimparty van de Chiro in Keerbergen op weg naar huis waren, zijn zondagmorgen stevig toegetakeld. Ze werden aangevallen door enkele andere jongeren. Ze kregen klappen op het hoofd. Eén jongen moest naar het ziekenhuis met een hersenschudding. 

Na een geslaagde fuif bij de Chiro van Keerbergen keerden 3 jongeren rond 3 uur ’s morgens terug naar huis. Maar onderweg kregen ze ruzie met een andere groep jongeren. Hun ouders doen nu een oproep naar getuigen om de daders te kunnen vinden.

Camerabeelden worden bekeken

“Onze zonen van 17 en 19 jaar wandelden samen met een vriend naar huis. Toen ze aan frituur Annie kwamen op de Putsebaan werden ze plots aangevallen door een groepje van minstens vier personen. Ze waren er duidelijk op uit om ruzie te zoeken”, meent de vader van de slachtoffers: “Mijn jongste zoon kreeg klappen op het hoofd. Maar mijn oudste zoon werd het hardst aangepakt. Hij werd met de ziekenwagen afgevoerd. Het verdict is een hersenschudding.”     

De ouders hopen dat getuigen hebben gezien wat er gebeurd is: "Die daders moeten gestraft worden. In een dorp als Keerbergen moet je toch veilig naar een Chirofuif kunnen gaan? We hebben klacht ingediend bij de politie. Die bekijkt de camerabeelden in de buurt."

Meest gelezen