Beelden van Theo Francken.
Volledig scherm
PREMIUM
Beelden van Theo Francken. © x / x

COLUMN. Persoonlijke aanvallen maken nu deel uit van de politieke strijd, en vooral partijen in de buitenbaan van de politiek bedienen zich er graag van

Dit moet toch wel het land van melk en honing zijn, als plassende politici en hun vrienden het moeiteloos schoppen tot prominent politiek nieuws. Theo Francken werd gefilmd terwijl hij zichtbaar dronken te midden van een Brusselse avenue in een plantenbak urineerde.

46 reacties

  • Johan Snauwaert

    8 maanden geleden
    Waarom NU (na een jaar) Is dit een afrekening van een andere politieke partij of politieker Hadden ze dit filmpje dan ergens liggen op op een 'goed' moment boven te halen en zouden er dan nog zulke zaken in een kast liggen
  • marcel mampaey

    8 maanden geleden
    Dit is niet zo verstandig en dat weet hij zelf ook wel . Maar zij die er op springen alsof er geen ergere zaken gebeuren zuiver uit politiek gewin .Zijn zij dan heiliger dan de Paus. Naar wat een verzuurde samenleving gaan we toch.
  • Wim Nuel

    8 maanden geleden
    Niet zo verstandig
  • Stefaan Baert

    8 maanden geleden
    Zorg voor voldoende gratis PROPERE openbare toiletten. Bijgevolg is plassen tegen stadseigendom een protestdaad. Plassen tegen huizen van burgers is vandalisme.
  • Robert Van Haver

    8 maanden geleden
    Natuurlijk, als het van de kant NvA komt is het steeds een futiliteit, niet erg en het zijn weer de anderen die er een probleem van maken. Anders om is het natuurlijk iets anders!