De bestelwagen reed langs Opaaigem in op de hoek van een aangebouwde garage.
Volledig scherm
De bestelwagen reed langs Opaaigem in op de hoek van een aangebouwde garage. © Koen Moreau

Bestelwagen boort zich in gevel: chauffeur ongedeerd, maar schade is bijzonder groot

Een bestelwagen in de nacht van zondag op maandag een zwaar ongeval veroorzaakt in Aaigem. De bestuurder reed in op de gevel van een woning, die daarbij zware schade opliep.

  1. BRUINE KROEGEN. Café De Kleine Beurs, waar de start van Aalst Carnaval letterlijk voor de deur ligt: “Eigenlijk zijn wij ook een beetje psycholoog”
    PREMIUM

    BRUINE KROEGEN. Café De Kleine Beurs, waar de start van Aalst Carnaval letterlijk voor de deur ligt: “Eigenlijk zijn wij ook een beetje psycholoog”

    “Roddels gaan uiteraard ook rond in cafés. Zo zou ik al drie keer failliet zijn gegaan, allemaal niet waar natuurlijk.” Muriel Wertbrouck (49) en Alain Van Langenhoven (54) staan al vijf jaar achter de toog van het knusse café De Kleine Beurs tussen de Dender en het station van Aalst. In de bruine kroeg wordt er nog dagelijks biljart gespeeld, kan je spelen aan echte ‘kaarttafels’ maar is bovenal iedereen welkom. “De naam zegt het al: ook mensen met een ‘kleine beurs’ kunnen hier terecht.” En ook de drie hondjes spelen een sleutelrol in de huiselijke sfeer die in het café heerst.
    Aalst
  2. Ontslag gekregen of genomen: op welke werkloosheidsuitkering kan je dan rekenen?
    Jobat

    Ontslag gekregen of genomen: op welke werkloos­heids­uit­ke­ring kan je dan rekenen?

    Er komen heel wat formaliteiten bij kijken als je werkgever je ‘laat gaan’. Eén van de belangrijkste, waarvoor je ook zelf de nodige stappen dient te ondernemen, is de werkloosheidsuitkering. Terwijl je zoekt naar een nieuwe job – intensief én tijdrovend – zorgt deze vergoeding ervoor dat je niet zonder een inkomen komt te zitten. Maar wanneer heb je er recht op als bediende, en hoeveel bedraagt die uitkering? Jobat.be zoekt het uit.