AFP / RV
Volledig scherm
© AFP / RV

Betogingen voor en tegen Rubiales in Spanje, bond maakt bocht van 180 graden en vraagt voorzitter om meteen af te treden

De Spaanse voetbalbond (RFEF) verzoekt de inmiddels geschorste voorzitter Luis Rubiales met onmiddellijke ingang af te treden, na diens controversiële kus vlak na de finale van het WK vrouwenvoetbal aan speelster Jenni Hermoso en de daaropvolgende heisa. De moeder van de Spaanse bondsvoorzitter heeft zich inmiddels opgesloten in een kerk en gaat daar in hongerstaking. Ze vraagt Hermoso om “de waarheid te vertellen”. Intussen vonden in Spanje zowel betogingen voor als tegen Rubiales plaats.

49 reacties

  • willy staes

    8 maanden geleden
    Wat een heisa voor een kus , in de bus vieren de speelsters volop en lachen met die kus, later draaien ze 180° om . Waarom?
  • Erwin van Straeten

    8 maanden geleden
    heel de spaanse bond moet afgezet worden , met draaiende windhanen ben je niks
  • Walter Van Criekinge

    8 maanden geleden
    Hallo! En dat filmpje op X waar hij de rechter borst van een speelster vastpakt al vergeten of mag dat zomaar? Neen het is niet enkel voor een kus.
  • Jan Voet

    8 maanden geleden
    Het blijft een prachtig verhaal met plotwendingen. Het wordt steeds duidelijker dat er hier oude rekeningen worden vereffend en dat de kus waar niets mis mee was gebruikt wordt als alibi.
  • DIRK SPRANGERS

    8 maanden geleden
    Allemaal voor een kus... het was wel een pak meer dan de kus ! Alleen al voor zijn gedrag op de tribune,zou hij opzij gezet moeten worden.