ANP / EPA / Photo News
Volledig scherm
© ANP / EPA / Photo News

RITVERSLAG. Evenepoel wint elitesprint en is leider in Vuelta, maar hekelt ook opnieuw veiligheid nadat hij tegen vrouw knalt

De Vuelta is echt begonnen. Remco Evenepoel heeft de derde etappe gewonnen en is de nieuwe leider. In een sprintje bergop versloeg de Belgische kampioen Tourwinnaar Jonas Vingegaard en de andere favorieten. Na de finish ging het echter mis, toen Evenepoel tegen een vrouw knalde en er een bebloed gezicht aan overhield. Daarop hekelde hij (opnieuw) de veiligheid in deze Vuelta. “Het hangt mijn kl*ten uit.”

42 reacties

  • Kim Jaspers

    8 maanden geleden
    Remco is een echte patron in het peloton en daar hebben blijkbaar sommige mensen problemen mee. Eindelijk iemand die zegt waar het op staat en de veiligheid vooropstelt. Super gereden Remco. Er zullen nog ritzeges volgen kampioen!
  • Joeri Hermans

    8 maanden geleden
    Sterk gereden Remco, toch oppassen voor Jumbo. Die hebben altijd een plan en hun enige doel is eindwinst zodat ze als enige ploeg de 3 rondes winnen in 1 jaar. Ondertussen zullen ze zich niet moe maken, zie TDF.
  • Hans Dielens

    8 maanden geleden
    Proficiat, Remco! Hopelijk ben je zelf en de onfortuinlijke mevrouw snel hersteld van de botsing!
  • Jos Denis

    8 maanden geleden
    Na een aankomst is toch steeds een uitloop zone nodig. Evenepoel kon overigens niet zien dat er na die scherpe bocht een aantal mensen hun opwachting maakten. Stonden gewoon waar ze niet mochten staan.
  • Mark Meyers

    8 maanden geleden
    Fantastische Remco. Wie doet het hem na ? Remco durft initiatief nemen en aanvallen. Is toch anders bij Jumbo Visma, die heel verdedigend rijden.