Kristof Van Rompaey

Autopsie bevestigt: overlijden 20-jarige chiroleidster in Bonheiden was tragisch ongeval

De autopsie van de 20-jarige chiroleidster uit Bonheiden bevestigt dat ze overleden is door een tragisch ongeval. De jonge vrouw werd zondag gevonden naast haar fiets in een gracht langs de Oude Baan in Bonheiden. Omdat het niet helemaal zeker was hoe ze om het leven was gekomen, werd er een autopsie uitgevoerd.

"Bij de autopsie is niets verdachts gevonden", vertelt Kristof Aerts van het Antwerps parket. "Alles wijst er dus op dat de vrouw is overleden door een tragisch ongeval."

De chiroleidster werd zondagochtend aangetroffen in een gracht naast de Oude Baan in Bonheiden, op een paar kilometer van haar woning. Ze lag naast haar fiets en er was meteen een vermoeden dat het om een ongeval ging.

"Er waren geen getuigen dus om zekerheid te hebben, is er een onderzoek geopend en is er een autopsie uitgevoerd", zegt Aerts. "Zo kon bijvoorbeeld uitgesloten worden dat er nog een andere partij betrokken was bij het ongeval."

Er is ook een toxicologisch onderzoek uitgevoerd, maar die resultaten zijn er nog niet. In het gemeentehuis van Bonheiden ligt een rouwregister voor de jonge vrouw.

Meest gelezen