Lotte Kopecky
Volledig scherm
Lotte Kopecky © Instagram / Instagram

“Nina Derwael, welke score zou je hiervoor geven?”: Lotte Kopecky waagt zich aan turnoefening, maar beklaagt zich dat snel

Van de fiets naar de turnzaal. Lotte Kopecky (27) showde op Instagram enkele bewegingen op de brug met ongelijke leggers, dé specialiteit van Nina Derwael. Al zal de wereldkampioene wielrennen daar wel wat spijt van hebben, als we haar hand zien. “Één minuut hing ik daaraan. Hoe doe jij dit elke dag?”, vraagt ze zich af op sociale media.

6 reacties

  • Henri Brand

    8 maanden geleden
    Leuk! Maar Lotte kan beter geen overstap naar het turnen maken.
  • erik swaegers

    8 maanden geleden
    Ieder zijn specialiteit zeker
  • Marco Maerten

    8 maanden geleden
    Handen inwrijven met magnesiumpoeder en gebruik maken van riempjes tot zolang er nog geen verharding (eelt) verschijnt op de binnenkant van de handen.Mannen gebruiken die riempjes ook bij de rekstok.
  • Rik zwinnen

    8 maanden geleden
    trainen, Lotte, trainen, als Nina hetzelfde wil bereiken op de fiets als jij, moet ze trainen, trainen Lotte, wel duizend maal dank voor het plezier dat we mogen beleven aan de sportprestaties van beide dames
  • Christiaan GOETHALS

    8 maanden geleden
    Voor wie geturnd heeft, weet wat men daar voor moet doen. Maanden oefenen om een enkele beweging goed uit te voeren, en dan zien dat je bij momenten het niet meer kan en opnieuw moeten beginnen.