Club Brugge
Volledig scherm
PREMIUM
© Club Brugge

Met hulp van de stad en wat slimmigheid: waarom Club Brugge dichter bij een nieuw stadion staat dan ooit

Buurtbewoners konden de vernieuwde stadionplannen van Club Brugge dinsdagavond gaan inkijken. De grootste euvels lijken weggewerkt, met dank aan creatieve aanpassingen van het plan en wat politieke goodwill. Maar zal dat ook volstaan?

37 reacties

  • Louis Meeus

    8 maanden geleden
    Het huidige stadion is een gevaar.
  • Johan Planckaert

    8 maanden geleden
    de tegenstanders hebben gelijk: mooi ontwerp maar hoort niet thuis in stad, wel aan de rand. Is nu al een overrompeling van auto's en last , niet meer van deze tijd en zal nog veel erger worden indien groter. Dat er 7000 supporters met busjes naar het stadion zullen gaan is een fabeltje. Wordt enkel heel mooi voorgesteld. Het nieuw stadion moet aan de rand , dicht bij de e40 komen en nergens anders. En zeggen dat het huidige rot is , is een leugen. Natte plekken en stank komt door gn onderhoud.
  • Patrick Braekeveldt

    8 maanden geleden
    Misschien hebben de buren liever appartementsblokken van 40m hoog?
  • patrick vandeputte

    8 maanden geleden
    De muur van zogezegd 40 m staat op 100m van de dichtte tuin en dan nog op het noorden
  • Niko Bonne

    8 maanden geleden
    Liever een hoog en breder stadion die om de tien dagen betrokken word, dan appartementen waar ze dagelijks de mens zitten te begluren, het niet meer zo rustig zal zijn. Verkaveling zal meer last bezorgen dan een stadion. En 16 man die tegen is, hoeveel zijn er pro? Azijn moet er nog azijn zijn?