© NurPhoto via Getty Images

Tegenslag houdt niet op voor Kobe Goossens, renner van Intermarché-Circus-Wanty moet opgeven in Vuelta: “Koers kan wreed zijn”

Kobe Goossens verschijnt woensdag niet meer aan de start van de vijfde etappe in de Ronde van Spanje. Onze landgenoot van Intermarché-Circus-Wanty kwam dinsdag in het slot van de rit naar Tarragona ten val en is niet meer in staat om verder te fietsen, zo legt hij uit in een videoboodschap van zijn team.

Michiel Verheirstraeten
Bron: BELGA

“Waar ik gisteren voor vreesde, bleek vanochtend de werkelijkheid: de wonde was te diep om nog voort te doen”, klinkt het. “Mentaal is dit zeer zwaar, wielrennen kan soms heel wreed zijn. Nu keer ik terug naar huis om te herstellen. Ik wens het team het allerbeste toe.”

De 27-jarige Goossens vierde zijn rentree in de Vuelta nadat hij maanden aan de kant had gestaan met een infectie. Daardoor miste hij eerder deze zomer de Tour.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Aangeboden door onze partners
Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer