Angeles Bejar, de moeder van Luis Rubiales (rechts).
Volledig scherm
Angeles Bejar, de moeder van Luis Rubiales (rechts). © ANP / EPA

Hongerstakende mama van geschorste Spaanse voetbalvoorzitter Rubiales naar ziekenhuis afgevoerd

Angeles Béjar (72), de moeder van de geschorste Spaanse voetbalvoorzitter Luis Rubiales, is vandaag met spoed naar het hospitaal in haar geboorteplaats Motril gevoerd. Zij was drie dagen geleden in hongerstaking gegaan uit protest over de behandeling van haar zoon, maar leed aan een angstaanval en vermoeidheid.

35 reacties

  • Gino Denil

    9 maanden geleden
    Ze doen meer dan een feestje bouwen. Ze scanderen zelfs kus, kus, kus op de bus. Bovendien wordt de bondsvoorzitter stevig vast gegrepen op het podium, nogal innig en lang, en omhoog getild. Dat ze hun kar keren wordt nu verklaard door de emoties van het moment en het besef achteraf. "Hij was heel enthousiast", verklaart de speelster, "pakte mijn hoofd vast en kuste me". Vrouwen mogen dus hun emoties ondergaan en emotioneel reageren en mannen moeten ze beheersen. Als dat geen seksisme is.
  • Bert

    9 maanden geleden
    Vind de reacties van de dames in de bus erger dan de kus. Had dit gemogen (de kus) , neen. Moest hij hier op aangesproken worden , ja. Maar moest er geen foto/beelden van geweest zijn zou hier niemand over wakker liggen. Ook de speelster zelf niet. Nu willen ze ineens niet meer spelen. Hypocrisie ten top.
  • johan fransaert

    9 maanden geleden
    als je een publieke functie uitoefent raak je nooit vrouwen aan en je kust ze zeker niet en om volledig op safe te spelen zorg je er best voor dat je dan ook nooit alleen met een vrouw in een kamer of bureel bent in deze woke en me too tijden.
  • Bart Engelen

    9 maanden geleden
    De hypocrisie die ik lees is vele malen erger dan een zogezegde gestolen kus.
  • Dirk Delaere

    9 maanden geleden
    Dit bewijst toch niets. Het is niet omdat de speelsters (terecht) een feestje bouwen over hun overwinning, dat het voorgaande in orde was.