foto Student Kick-Off - archiefbeeld van vorige editie
© 2022 Louis Imschoot, all rights reserved.

Pommelien Thijs en Average Rob openen Gents academiejaar op Student Kick-Off

De 17e editie van de Student Kick-Off in Gent haalt Pommelien Thijs en Average Rob naar het Sint-Pietersplein. Op 27 september wordt het nieuwe academiejaar er traditioneel afgetrapt met een studentenfestival.      

De Student Kick-Off in Gent opent op 27 september al voor de 17e keer het nieuwe academiejaar met een rits bekende artiesten van eigen bodem. De superpopulaire Pommelien Thijs is dé headliner. Verder komen Omdat Het Kan & Average Rob plaatjes draaien.

En er is ook plaats voor jong talent zoals Chibi Ichigo - bekend van "De slimste mens", Webstek en Ventus. Er zijn ook twee kleinere podia met techno en dancemuziek. Het festival op het Sint-Pietersplein begint om 12.00u en gaat door tot 02.00u. De volledige line-up vind je op de website.

Op het Sint-Pietersplein in Gent is er eind september ook meer dan muziek. Elk jaar zijn er heel wat infostanden van studentenverenigingen, hogere onderwijsinstellingen, hulpverleners, organisaties en bedrijven. Vorig jaar lokte de Student Kick-Off 30.000 bezoekers.

De toegang is dit jaar gratis, bezoekers kunnen wel 1 euro betalen. Dat geld wordt aan goede doelen geschonken die bezig zijn met onderwijsprojecten voor kwetsbare groepen.  

Meest gelezen