Jennifer Love Hewitt/Jared Leto
Volledig scherm
Jennifer Love Hewitt/Jared Leto © Instagram

CELEB 24/7. Jennifer Love Hewitt is onherkenbaar na kappersbeurt en Jared Leto toont zijn sixpack in de vrije natuur

celebritiesNiets leukers dan meekijken met het leven van onze beroemde medemensen. Benieuwd wat ze zoal uitspoken? Je ontdekt het hier in onze nieuwsstream.

  1. Hoogdagen van Nicole Kidman gehuld in stil verdriet: “Haar perfecte plaatje zal nooit compleet zijn”
    PREMIUM
    Celebrities

    Hoogdagen van Nicole Kidman gehuld in stil verdriet: “Haar perfecte plaatje zal nooit compleet zijn”

    Het zijn hoogdagen voor Nicole Kidman. De Australische actrice mocht de prestigieuze American Film Institute (AFI) Lifetime Achievement Award in ontvangst nemen, in het bijzijn van haar twee dochters en haar echtgenoot, Keith Urban. Maar toch is dat mooie plaatje voor Nicole nooit compleet. Dat heeft alles te maken met een groot gemis: haar oudste twee kinderen hebben onder dwang van hun vader, Tom Cruise, geen contact meer met haar. “Scientology nam haar iets af wat ze nooit meer kan terugkrijgen.”
  2. “Ik werd ontslagen omdat ik hem in de ogen keek”: ooit een grote ster, zo gaat het nu met ‘Austin Powers’-acteur Mike Myers
    PREMIUM
    Celebrities

    “Ik werd ontslagen omdat ik hem in de ogen keek”: ooit een grote ster, zo gaat het nu met ‘Austin Po­wers’-ac­teur Mike Myers

    ‘Austin Powers’. ‘Wayne’s World’. ‘Shrek’. Begin jaren 2000 viel er niet te ontkomen aan Mike Myers (60). De Canadees reeg de ene na de andere blockbuster aan elkaar, tot verschillende rechtszaken en enkele grote flops z'n ster danig deden tanen. Wat is er precies gebeurd? En hoe vult Myers z'n dagen nu? “Wanneer hij nood had aan chocolade, kwam iemand aanrennen om hem een snoepje aan te reiken. Dat is wat diva’s doen, neem ik aan.”