Michael Jackson, Debbie Rowe en hun twee kinderen.
Volledig scherm
PREMIUM
Michael Jackson, Debbie Rowe en hun twee kinderen. © Photo News

“Die naam brengt veel druk met zich mee”: zo is het de kinderen van Michael Jackson de afgelopen 14 jaar vergaan

CelebritiesDinsdag, op wat de 65ste verjaardag van Michael Jackson zou zijn, maakten twee van zijn drie kinderen een zeldzame publieke verschijning. Broers Prince (26) en Bigi (21), beter bekend als Blanket, bezochten samen een ‘Michael Jackson ONE by Cirque du Soleil’-show en hielden een signeersessie. Hun zus Paris (25), de opvallende afwezige, eerde haar vader tijdens haar optreden die dag. Hoe gaat het nog met Jacksons kinderen sinds zijn overlijden in 2009? “Mensen verwachten dat je voldoet aan zijn gouden standaard.”

3 reacties

  • Elke Celis

    2 jaar geleden
    Naamswijziging? Daar zitten zelfs de kinderen niet op te wachten. Vergeet niet dat er behoorlijk wat levensgemak, geld, zekerheid gepaard gaat met die Jackson naam. Dan is je vermommen een kleine moeite.
  • Amber Habex

    2 jaar geleden
    Karin denk je nu echt dat een naamswijziging helpt? MJ heeft het in verscheidene liedjes aangekaard: elk ding dat je doet, tot zelfs je kledij worden uitgeplozen door de pers. Denk je dan echt dat de pers niet in het groot gaat schrijven "Paris Jackson now called Paris Smith"? Uw afkomst kan je niet veranderen door een naamswijziging.
  • karin verwimp

    2 jaar geleden
    Nie zagen héh. Laat dan je familienaam veranderen. Ik ben er behoorlijk zeker van dat degene die de aanvraag goed moet keuren, alle begrip voor hun situatie zal hebben.