Overhandiging symbolische cheque aan de uitbaters van dagbladhandel Papyrus in Nijlen

Vier vrienden uit Nijlen winnen 1,5 miljoen euro met de lotto: "Ik twijfelde of ik ons winnend briefje had ingediend"

De zomerjackpot van de lottotrekking is gewonnen door vier vrienden uit Nijlen. Dat maakt de Nationale Loterij vandaag bekend. Ze spelen al 15 jaar met dezelfde cijfers samen op de lotto en winnen nu 1,5 miljoen euro.

In Nijlen hebben vier vrienden de jackpot van de lottotrekking van begin augustus gewonnen. Dat maakt de Nationale Loterij vandaag bekend. Het viertal speelt samen al 15 jaar op de lotto, telkens met dezelfde cijfercombinatie. Hun volharding wordt beloond met € 1.508.651,40. 

Twee dagen lang dacht ik dat ik vergeten was om ons ticketje te laten valideren bij de krantenwinkel

Anonieme lottowinnaar uit Nijlen

Ei zo na liepen de vrienden het fortuin nog mis. “Twee dagen heb ik gepiekerd en gezucht, omdat ik begon te vrezen dat ik het ticket niet had laten valideren in de krantenwinkel”, zegt één van de anonieme gelukkigen in een persbericht. Uiteindelijk bleken de lottocijfers goed en wel geregistreerd. “Toen dat duidelijk was, overheerste de opluchting. Je wil niet op je geweten hebben dat je vrienden zo’n mooie som geld mislopen door jouw schuld.”

Om de anonimiteit van de winnaar te bewaren, heeft de Nationale Loterij de cheque met het gewonnen bedrag symbolisch overhandigd aan Nadine en Joeri, uitbaters van de Nijlense dagbladhandel Papyrus.

Meest gelezen