Kristof Ghyselinck
Volledig scherm
PREMIUM
© Kristof Ghyselinck

Staat Kathleen Aerts binnenkort nog een keertje met K3 op het podium? “Ik ken alle danspasjes nog vanbuiten”

BV“Na een jaar op de markt zijn er al 80.000 flessen verkocht.” Naast een reisbureau, een guesthouse in Zuid-Afrika, heeft ex-K3’tje Kathleen Aerts (45) nu ook haar eigen wijn. Ze heeft heel wat ballen in de lucht dus, maar neemt tijd uit haar drukke schema om aan ‘Dag Allemaal’ te verklappen welke BV’s er regelmatig in haar guesthouse komen en of die K3-reünie er nu toch komt. Daarbij vertelt ze openhartig over haar rouwperiode na de dood van haar moeder. “Voor de kinderen van mijn broer wil ik de oma zijn die ze niet meer hebben.”

  1. “Ik wilde niet sterven voordat mijn kinderen 18 jaar waren”: Hilde Van Mieghem kampte jarenlang met suïcidale gedachten
    PREMIUM
    BV

    “Ik wilde niet sterven voordat mijn kinderen 18 jaar waren”: Hilde Van Mieghem kampte jarenlang met suïcidale gedachten

    In het vierde seizoen van haar VRT Canvas-reeks ‘Als je eens wist’ focust Hilde Van Mieghem (66) zich op geweld tussen (plus)kinderen in een gezin. Zelf had de Vlaamse actrice ook een turbulente jeugd, en dat heeft sporen nagelaten. “Tussen mijn 16 en 36 jaar ging er bijna geen dag voorbij zonder dat ik suïcidale gedachten had”, bekent ze in ‘Story’. Maar dankzij een goede psychiater heeft ze vandaag rust gevonden. “Mijn leven is een speeltuin geworden. Dat was het vroeger nooit.”
  2. KIJK. Nora Gharib en Lynn Van den Broeck wisten duidelijk niet welke kwelling hen te wachten stond in ‘Special Forces”
    TV

    KIJK. Nora Gharib en Lynn Van den Broeck wisten duidelijk niet welke kwelling hen te wachten stond in ‘Special Forces”

    Het nieuwe seizoen van ‘Special Forces’ kende al meteen een heftige start, maar hoe gaat het er achter de schermen aan toe? Nora Gharib en Lynn Van den Broeck delen op hun sociale media beelden van net voor de start van het programma. De twee actrices lijken zich voor de eerste opdracht nog van geen kwaad bewust, terwijl ze arriveren op teenslippers. “Als we nu zouden moeten beginnen, ben ik gejost”, zegt Nora. Al weet de kijker én Nora ondertussen beter: zij stapte al in aflevering 1 uit het loodzware programma nadat ze de dood in de ogen keek.