Evenepoel.
Volledig scherm
Evenepoel. © VTM - AFP

RITVERSLAG. Evenepoel maakt indruk in bergrit, maar weet niet dat hij om zege sprint en ziet Roglic winnen

Een dubbel gevoel voor Remco Evenepoel na de achtste etappe van de Vuelta. Hij reed bijzonder sterk op de Xorret de Cati, de slotklim, maar wist niet dat alle vluchters al ingerekend waren. In de sprint voor de ritzege ging Evenepoel dan ook niet voluit. “Ik wist niet dat we voor de ritzege aan het sprinten waren. Echt frustrerend, ik heb het gevoel dat ik hier kon winnen.” Primoz Roglic profiteerde en snelde Evenepoel voorbij.

55 reacties

  • SONJA ROEKAERTS

    8 maanden geleden
    Als Remco niet kan winnen is er altijd iets : nu wist hij toch wel niet dat de sprint voor de overwinning was zeker? En hij had nog wel zo zijn best gedaan , immers hij reed heel de tijd toch op kop zeker en de rest zat in zijn wiel. Foei, foei Remco hoe durf je dit zeggen ! Je hebt bijna 3/4 de van de wedstrijd gefreeweeld en dan nog bijna durven beweren dat hij alleen gekoerst heeft .Remco is een goede renner maar is in de val van de 3 jumbo's gefietst : hijzelf is domweg op kop gaan rijden..
  • Joeri Hermans

    8 maanden geleden
    Aan alle Quick steppers, soms moet je kunnen toegeven dat er renners zijn die momenteel sterker zijn in grote rondes. Remco is een steengoede renner, zeker voor zijn 23 j. Vind het alleen flauw dat hij niet kan toegeven dat Roglic net dat beetje meer over had in de benen aan de finish.
  • Bert Reynders

    8 maanden geleden
    Waarom moet er altijd Wout bij betrokken worden. We hebben 2 toppers Remco en Wout. Wees blij met deze renners en stop de hele tijd Remco af te kraken omwille dat Wout bij Jumbo rijd ! Wout rijd nu niet mee dus stop met vergelijken en supporter nu voor Remco ! Top Remco, goed bezig nu. En top Wout in andere koersen ! Lang leve onze topcoureurs !
  • Genesse Jacky

    8 maanden geleden
    3 Jumbo's maar het is Remco die op kop rijdt . Waarom ?
  • Wilaiwan Chaiyapuek

    8 maanden geleden
    Eender welke uitspraak hij doet, als prof moet je altijd proberen voor je rivaal te eindigen, al is het om nougabollen.