AFP
Volledig scherm
© AFP

Van Aert loodst Kooij naar de zege in openingsrit Tour of Britain en wordt zelf tweede

Wout van Aert (28) reed vandaag zijn eerste wegkoers sinds het WK. Onze landgenoot loodste ploeggenoot Olav Kooij (21) naar de zege in de openingsetappe van de Tour of Britain en werd zelf nog tweede. Van een geslaagde dag gesproken.

18 reacties

  • Henri Brand

    8 maanden geleden
    Het is toch een geweldige kerel onze Wout. Ik hoop zo dat hij het Europese Kampioenschap gaat winnen in het hol van de leeuw.
  • Wilfried DE HERT

    8 maanden geleden
    Ik krijg hoe langer hoe meer het gevoel dat ze hem misbruiken bij Jumbo Visma in plaats van te gebruiken. Ik heb er geen goed gevoel bij en carrière evolueert inderdaad niet in de goede richting. Hopelijk evolueert zijn bankrekening wel in de goede richting dat is dan een magere troost.
  • Stephan Priem

    8 maanden geleden
    Goed voor Jumbo, minder goed voor het palmares van Wout, hoewel hij volgens mij World Tour gewijs de meeste podium plaatsen heeft 😉.
  • armand verschueren

    8 maanden geleden
    Wout moet meer aan zichzelf denken.Hij deelt cadeaus uit maar krijgt er weinig voor terug.In sport telt alleen het resultaat
  • Roger De Win

    8 maanden geleden
    Jos Denis, Wout gebruikt de Ronde van Groot-Brittannië als voorbereiding op het EK. Als hij dan wil lead-out spelen, wat is dan het probleem? Ik denk dat Wout zelf best weet wat goed voor hem is.