Breekout

Tweede editie Breekoutfestival in Bree met Pommelien Thijs en Helmut Lotti zit erop

De organisatie van Breekout in Bree kijkt terug op een geslaagde tweede editie. Op het festival kwamen onder andere Pommelien Thijs en Helmut Lotti, die beide veel volk lokten. "We hadden in totaal zo'n 5.800 bezoekers, wat meer is dan vorig jaar", zegt Kristof Henseler, organisator van Breekout.

De tweede editie van het Breekoutfestival in Bree zit erop. Vrijdag 1 en zaterdag 2 september zakten heel wat mensen af naar Bree voor optredens van onder meer Pommelien Thijs, Aaron Blommaert en Helmut Lotti. De organisatoren van Breekout zijn heel tevreden met deze editie en kijken nu al uit naar volgend jaar.

"Het was echt een hele leuke editie. We hebben geen regen gehad en er waren ook geen problemen", vertelt Kristof Henseler, organisator van het festival. "Dit was nog maar het tweede jaar dat we Breekout organiseren en de opkomst was groter dan vorig jaar. In totaal waren er zo'n 5.800 festivalgangers en daar mogen we heel blij mee zijn. We hebben ook hele mooie reacties gekregen van het publiek dat ze zich goed hebben geamuseerd, wat altijd fijn is om te horen."

Pommelien Thijs tijdens haar optreden op Breekout.
Breekout

De komende twee dagen wordt het terrein opgeruimd en wordt alles weer opgeborgen voor volgend jaar. Maar bij Henseler zullen de optredens nog lang blijven nazinderen. "De artiesten hebben het echt heel goed gedaan. Vrijdag stak Pommelien Thijs eruit als headliner en zaterdag hadden we Helmut Lotti die wel wat publiek lokte met zijn metalshow. Ik heb ook met Helmut Lotti gesproken en hij vond het heel mooi dat er zo veel mensen naar hem kwamen kijken. Maar ook alle andere artiesten hebben echt hele goede optredens gedaan. Iedereen mag fier zijn", besluit hij.

Helmut Lotti goes metal op Breekout.
Breekout

Meest gelezen