AFP
Volledig scherm
© AFP

HERLEES OEKRAÏNE. Zelensky brengt bezoek aan troepen in Donetsk - Poetin ontkent Oekraïense meldingen over terreinwinsten: “Het is een mislukking”

UPDATEHerlees hier al het nieuws over de oorlog in Oekraïne van maandag 4 september. Oekraïense troepen hebben zeventien Russische drones neergehaald in het zuiden van Odesa. Rusland heeft op zijn beurt vier militaire boten vernietigd die Oekraïense landingstroepen transporteerden naar de Krim. En de Oekraïense minister van Defensie Oleksi Reznikov heeft zijn ontslagbrief ingediend.

12 reacties

  • Maurice Berden

    8 maanden geleden
    In beide landen zit een pinokkio aan de macht. De waarheid zal achteraf veel gruwelijker blijken dan een mens kan vermoeden.
  • Sam Bedfort

    8 maanden geleden
    De drone aanvallen op de brug en een flat in Moskou zijn pure wanhoopspogingen van de nato omdat ze geen meter verder geraken . Mensen die denken dat Rusland op zijn tandvlees zit volgen deze proxy oorlog totaal niet op.
  • John De venter

    8 maanden geleden
    Het zomeroffensief was zo'n succes dat de defensieminister in het midden van het conflict vervangen wordt. De nieuwe defensieminister zal met nieuwe ideeen moeten komen om het offensief tot een nog groter succes te maken.
  • Paj Brock

    8 maanden geleden
    We worden door alle 2 de kanten goed voorgelogen. Als het westen maar de centen blijft sturen dan is het goed. En het westen doet dat ja ook nog.
  • Jeroen Bleys

    8 maanden geleden
    Gezellig daar in Sosjni in het clubje van de schurkenstaten. Wanneer wordt het vrij verkeer van goederen, nota bene in internationale wateren, eens door de Amerikanen en de NATO gereguleerd? De russische dwerg heeft geen eisen te stellen en Oekraine dient zoch al zeker niet inschikkelijk op te stellen! Stuur maar een Belgische mijnenveger, dan doet die ook nog eens iets ipv aan nep oefeningen mee te werken.