Photo News / eleven
Volledig scherm
© Photo News / eleven

KIJK. Voor Vertonghen is “de kous af” na een gesprek met De Condé, maar bondsparket beraadt zich over vervolging

De zesde speeldag in de Jupiler Pro League ligt achter de rug. Super Sunday bracht het nodige spektakel, maar vooral de nodige discussies achteraf. Vooral de aanvaring tussen Genks ‘Head of Football’ Dimitri de Condé en Anderlecht-kapitein Jan Vertonghen zindert na, het incident krijgt mogelijk nog een disciplinair staartje. Voor Vertonghen is “de kous af” na een gesprek met De Condé.

109 reacties

  • Van helshoecht Lisette

    8 maanden geleden
    En dat als RD moet een voorbeeld zijn voor de jeugd heb al anders geweten
  • Heinz Rumes

    8 maanden geleden
    Vertonghen is zijn boekje te buiten gegaan en dat kan niet of het voetbal wordt het wilde westen, gericht een straf is hier zeker nodig, het verwonderde iedereen dat de scheidsrechter hier zelfs geen gele kaart gaf, alles wordt ongestraft als de bond hier niet zijn verantwoordelijk neemt, ook de VAR gaat hier in de fout.
  • stefanie plaetevoet

    8 maanden geleden
    Vertonghen moet toch geschorst worden ? Of mag die meer dan een ander ??
  • Rudy Schuurmans

    8 maanden geleden
    Het niveau van de scheidsrechters is erbarmelijk.Bijna bij elk fluitsignaal voor een overtreding gaan spelers verhaal halen bij de scheidsrechter.En dan vind die het nodig daar een hele woordenwisseling aan toe te voegen.Je fluit einde verhaal,speler die dan op je afstormt om uitleg onmiddellijk geel geven.Dit komt de vlotheid van het spel ten goede,en Een scheidsrechter straalt terug gezag uit.
  • RUDI SYMONS

    8 maanden geleden
    De Condé heeft daar niks te zoeken. Enkele jaren geleden hoongelach voor Kompany, die zich blesseerde en nu heel de match Vertonghen uitfluiten. Zo gaat men in Genk en Belgie om met sporters, die de middelmaat overstijgen…