Kevin (links) en Jonna zijn te zien in Klopjacht én in Love Island.© Play4/Streamz

Willebroekse broers vluchten van speurders in ‘Klopjacht’ én zoeken een lief in ‘Love Island’

Broers Jonathan ‘Jonna’ (22) en Kevin (20) Tshinkobo, beide basketbaltrainer in Willebroek, verblijven momenteel op Tenerife in de Love Island-villa. Hun liefdesperikelen zijn sinds twee weken te volgen op Streamz. Wie zondagavond afstemde op Play4, zag de twee ook in Klopjacht verschijnen.

edb

Kevin en Jonna zijn twee van de veertien ‘voortvluchtigen’ die in een nieuw seizoen van Klopjacht uit de handen van de speurders proberen blijven. De basketbaltrainers maakten een goede beurt in de eerste aflevering. Vanop Sint-Anneke Plage op Linkeroever regelden ze snel een lift naar Mechelen. Daar begaven ze zich naar het station, vanwaar ze hun vlucht vermoedelijk zullen verderzetten per trein. Door een geldafhaling zijn de speurders op de hoogte van hun locatie, dus het wordt spannender voor de broers. De eerste aflevering raakten ze heelhuids door, wat niet gezegd kan worden van militair Polle. Hij brak het Klopjacht-record door na een uur opgepakt te worden.

Kevin en Jonna vielen de speurder meteen op door hun ontspannen houding. Ze maken zelfs tijd voor een potje basketbal aan de Nekkerhal. Nochtans is een fysiek zware vlucht een uitdaging voor oudere broer Jonna. Hij heeft reuma, waardoor hij zijn basketbalcarrière moest opgeven en trainer werd. Als voortvluchtige verplaatst hij zich per step.

Kevin en Jonna lijken nog geen stress te hebben in ‘Klopjacht’.© Play4

Andere spanning

In Love Island zoeken broers Tshinkobo een heel ander soort spanning op. In de villa moeten ze een ‘koppel’ vormen met één van de single vrouwen, in de hoop echt verliefd te worden. Wie geen partner heeft, maakt kans om naar huis gestuurd te worden. Jonna was één van de originele castleden, hij is sinds 21 augustus op Streamz te zien. Zijn jongere broer Kevin betrad enkele dagen geleden de villa. De makers waren op de hoogte van de dubbele boeking van de broers. “Ze hebben meteen verteld dat ze ook in Klopjacht te zien zullen zijn. Dat was helemaal geen probleem”, horen we bij Streamz. De opnames van Klopjacht vonden enkele maanden geleden al plaats, Love Island wordt nu gefilmd.

Klopjacht, zondag om 20.00u op Play4; Love Island, elke dag behalve zondag een nieuwe aflevering op Streamz
Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER