© AFP

F1-coureur Carlos Sainz beroofd van peperduur horloge na GP Monza, Spanjaard ging zelf achter overvallers aan

Formule 1-coureur Carlos Sainz is zondag na zijn derde plaats in Grand Prix van Italië beroofd van zijn peperduur horloge. In de straten van Milaan zouden enkele mannen zijn polshorloge gestolen hebben. De Spaanse sportkrant Marca weet dat het een horloge van het merk Richard Mille was, eentje met een waarde van zo’n half miljoen euro.

Jorunn Vannoorden

Sainz zou zelf de achtervolging in op de overvallers ingezet hebben. Daarbij werd hij geholpen door mensen die ook op straat liepen. Het duurde niet lang of de overvallers werden door toegesnelde politie-agenten in de kraag gevat.

“Zoals velen van jullie al weten hebben we gisteren een ongelukkig incident meegemaakt in Milaan”, meldde Sainz zelf op X. “Het belangrijkste is dat alles goed met ons gaat en dat dit slechts een onaangename voorval zal blijven. Hartelijk dank aan alle mensen die ons gisteren hebben geholpen, aan de politie van Milaan voor hun snelle interventie en bedankt voor al jullie berichten.”

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

In april van dit jaar werd zijn ploegmaat Charles Leclerc ook al beroofd van een duur horloge.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer