Na ‘Slimste Mens’ gaat Play Media nu ook op zoek naar ‘Slimste Ploeg Ter Wereld’ in Antwerpen

Antwerpen -

Play Media gaat dit najaar vijftien quizavonden in het thema van ‘De Slimste Mens Ter Wereld’ organiseren in zijn Antwerpse evenementenlocatie Play Zuid. Dat heeft het mediabedrijf maandag aangekondigd.

Bron: BELGA

De Slimste Mens Ter Wereld is al jaren een van de kijkcijferkanonnen van Play 4. Het mediabedrijf wil dat succes nu een nieuw verlengstuk geven naast het scherm. 

Vijftien vrijdagen en zaterdagen in oktober, november en december organiseert Play Media quizzen onder de naam ‘De Slimste Ploeg Ter Wereld’, telkens voor een zestigtal ploegen van maximaal vijf deelnemers. Tickets kosten 60 euro per ploeg en koop je via de website van Play Zuid. Op zaterdag 16 december mogen de beste teams het tegen elkaar opnemen in een finale.

© Play Media

Bekende juryleden uit de tv-quiz zullen de quizzen presenteren. Play belooft deelnemers te verrassen met gloednieuwe spelrondes en tal van fragmenten uit het archief van het programma. Erik Van Looy, die De Slimste Mens ter Wereld presenteert op Play 4, zal er enkel bij zijn voor de uitreiking van een officiële oorkonde na de finale.

Het is niet de eerste keer dat het merk van ‘De Slimste Mens’ wordt gebruikt voor afgeleide producten. Zo verschenen eerder al een boek, een scheurkalender en een gezelschapspel rond het programma.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners