Kate Middleton en Meghan Markle samen op Wimbledon, in 2019.© BELGAIMAGE

“Meghan Markle die buigt voor Queen Kate? Dat gaat nooit gebeuren”

Prins Harry en Meghan Markle zullen niet snel terugkeren naar het Verenigd Koninkrijk, ook niet als William en Kate ooit de troon bestijgen. Dat beweert de bekende Britse royaltywatcher Andrew Morton. “Meghan die buigt voor Queen Kate? Dat gaat nooit gebeuren.”

Bron: Mail on Sunday

Neen, een Britse comeback van prins Harry en zijn echtgenote Meghan Markle zit er niet meteen in, aldus de 70-jarige Morton in het nieuwsprogramma ‘Sunday morning with Trevor Philips’. Volgens Morton, auteur van het boek ‘Diana: her true story’, zullen Harry en Meghan zelfs niet naar het Verenigd Koninkrijk terugkeren als Harry’s broer William en diens echtgenote Kate Middleton op de troon komen. “Meghan die buigt voor Queen Kate? Dat gaat nooit gebeuren.”

Volgens het koninklijk protocol is zo’n buiging wel verplicht. Meghan zou wél moeten buigen voor Kate zodra zij koningin is. “Harry en Meghan willen zich niet langer druk maken om dat protocol. Ze hebben hun leven in Californië, ze hebben hun eigen omgeving, hun eigen invloed en hun eigen bedrijven”, aldus Morton.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer