Olena Zelenska gaf vorige week een toespraak in Kiev naar aanleiding van de levering door UNICEF van twintig speciaal voor baby's ingerichte ziekenwagens.
Volledig scherm
PREMIUM
Olena Zelenska gaf vorige week een toespraak in Kiev naar aanleiding van de levering door UNICEF van twintig speciaal voor baby's ingerichte ziekenwagens. © Photo News

Oekraïense first lady Olena Zelenska over impact oorlog op haar gezin: “Ik wil geen historische figuur aan mijn zijde, ik heb mijn mán nodig”

“Mijn zoon mist zijn vader. Mijn dochter zou moeten dromen van reizen, van nieuwe ervaringen en gevoelens. Maar dat kan ze niet.” De Oekraïense presidentsvrouw Olena Zelenska (45) is opmerkelijk openhartig in een interview dat ze aan de BBC gaf. Ruim anderhalf jaar oorlog heeft een enorme emotionele impact gehad op haar gezin. “Het wachten en de aanhoudende stress eisen hun tol.”

17 reacties

  • arvanitis dimitri

    8 maanden geleden
    Respect voor madame Zelensky
  • rony lauwers

    8 maanden geleden
    Respect voor deze dame en haar man die een fantastisch voorbeeld zijn voor vele staatsleiders. Ik hoop dat ze samen met het Oekrainse volk dictator Poetin op de knieën krijgen. Het Westen moet massaal blijven hulp geven.
  • Marc Baeyens

    8 maanden geleden
    Dat begrijpen wij Olena. Maar Oekraïne heeft wél een historische figuur nodig. En God zij dank vult hij zijn rol voorbeeldig in.
  • Dominique Jacquet

    8 maanden geleden
    Respect
  • Christian Vandormael

    8 maanden geleden
    Moedige mensen. Respect.