Wim Slabbinck.
Volledig scherm
PREMIUM
Wim Slabbinck. © Nathalie Samain / Bart Leye

COLUMN. Liefde op het eerste gezicht bestaat niet. Lust is het. Zegt Wim Slabbinck, de enige echte expert van ‘Blind getrouwd’

Columnist Jan Segers is fan van ‘Blind Getrouwd’. “Wim Slabbinck is mijn favoriete mannelijke seksuoloog. Bij zijn vrouwelijke collega’s, de Lottes, de Goedeles en de Kaat Bollens, ervaar ik een begin van opwinding, wat niet bijdraagt tot een gezonde relatie tussen patiënt en therapeut. Wim windt mij niet op. Wim windt zelfs zijn partner niet op.”

4 reacties

  • DIRK VAN DESSEL

    8 maanden geleden
    Natuurlijk gaat het immers om een reactie van hormonen die het lustprincipe stimuleren, intentioneel misleidend verpakt in romantisch geïllustreerd kadopapier om het met meer te verwachten en te verhopen succes aan de uitverkoren, begerenswaardige vrouw te kunnen aanbieden. Want "goesting" is de enige mannelijke drijfveer en is tevens de strategie ter voortplanting die door Moeder Natuur wordt georchestreerd, Freud benoemde het als "der Trieb", het basaal drift leven.
  • eli bosch

    8 maanden geleden
    Dan is hij blijkbaar nooit op het eerste zicht verliefd geweest. Wat een zever. Je kan toch gewoon volledig ingenomen zijn met iemand anders en graag in zijn/haar omgeving zijn en je er goed bij voelen en daardoor kriebels voelen zonder dat je er onmiddellijk het bed mee wilt induiken.
  • Linda Wellekens

    8 maanden geleden
    Liefde is waardig en eerlijk, lust is hebzuchtig en vergankelijk.
  • Sven de winne

    8 maanden geleden
    Ik heb al vele malen gezien en gehoord dat eerst het"oog"een partner kiest en dan pas het hart wat normaal is voor een mensenras.