Ronnie Woods, Mick Jagger,  Charlie Watts en Keith Richards
Volledig scherm
Ronnie Woods, Mick Jagger, Charlie Watts en Keith Richards © AFP

The Rolling Stones stellen eerste album in 18 jaar tijd voor, en brengen meteen single ‘Angry’ uit

MuziekZe zijn terug, zij het dan van nooit écht weggeweest: The Rolling Stones stellen vandaag hun nieuwe album ‘Hackney Diamonds’ voor, dat op 20 oktober uitkomt. Het is de eerste keer dat ze nieuwe muziek uitbrengen in achttien jaar tijd. De eerste single heet ‘Angry’, en werd vandaag voorgesteld, samen met de bijhorende muziekvideo.

20 reacties

  • Jean-Pierre Daghelet

    8 maanden geleden
    Ik heb het prille begin van deze band meegemaakt in 63,met hun debuut single come on een cover! Mijn eindeloos respect voor die gasten, om op uw 80ste nog powerfull rock n roll te brengen chapeau 🎙🎸🎸🥁🙏👌
  • Jan De Vos

    8 maanden geleden
    typisch TOP nummer van de Stones, ze staan er nog steeds
  • alain Depuydt

    8 maanden geleden
    Denk niet dat ze het voor het geld moeten doen ze zijn zo rijk als de zee diep is is gewoon Hun manier van leven chapeau wou dat ikkan die leeftijd hetzelfde kon
  • Patrick De Cleyn

    8 maanden geleden
    Goeie single, op en top Stones. En vooral immens knappe video. Ben alleen een beetje bang, na de voorstelling voor de rest van het album als ik woorden hoor vallen als ballads, en vooral reggae. Maar ik oordeel pas op 20 oktober. Hoe dan ook, 80 jaar... Hoeveel rock kan je in je hebben?
  • Eddy Freddy

    8 maanden geleden
    Begin is all right now van freeband 1970, Sommige stukken net zoals, I want to break free... Klinkt mij iets te bekend, geen inhoud. Fail.