YouTuber Acid met brede glimlach in rechtbank voor proces tegen ex-Reuzegommer: “Indien ik in de gevangenis beland, is het maar zo”

In de Brugse correctionele rechtbank is donderdag het proces tegen Nathan Vandergunst (24), ook bekend als Acid, ingeleid. Hij moet zich verantwoorden voor onder meer belaging en laster. Acid wandelde als een popster de zaal binnen, modieus gekleed in kostuum, maar met het gekende ‘marcelleke’. De YouTuber werd gedagvaard door een voormalig lid van Reuzegom, wiens naam hij noemde in zijn veelbesproken video op YouTube.

  1. Brugse brandweer zwaait luitenant Alain Vanloo (60) uit na 35 jaar dienst: “Zullen hem herinneren als een loyaal brandweerman”

    Brugse brandweer zwaait luitenant Alain Vanloo (60) uit na 35 jaar dienst: “Zullen hem herinneren als een loyaal brandweer­man”

    Met een stevig ontbijt en een powerpoint vol mooie herinneringen: zo werd vrijdagochtend in de brandweerkazerne van Brugge het pensioen van luitenant Alain Vanloo (60) ‘gevierd’. Hij was sinds 1989 lid van de Brugse brandweer en was onder andere zonaal diensthoofd noodplanning. “Ik kan iedereen alleen maar dankbaar zijn om hier aanwezig te zijn”, sprak Vanloo, die het afscheid niet had verwacht.
    Brugge
  2. DE DAGSCHOTEL. Brasserie Raymond in hartje Brugge, waar toeristen nog in de minderheid zijn: “Bij een verjaardag halen we graag alles uit de kast”
    PREMIUM

    DE DAGSCHOTEL. Brasserie Raymond in hartje Brugge, waar toeristen nog in de minderheid zijn: “Bij een verjaardag halen we graag alles uit de kast”

    Waar men gaat langs Vlaamse wegen, komt men nog zelden een restaurant met dagschotel tegen… Maar klopt dat wel? HLN gaat op zoek naar de gezelligste eethuizen waar je bij een goed glas nog een snelle, warme maaltijd kan krijgen. We trokken naar Brasserie Raymond in het centrum van Brugge, waar je tijdens de week van een verfijnde maaltijd kan genieten. Wij vroegen zaalverantwoordelijke Pascal De Zutter en chef-kok Frederik De Vestele naar hun geheim én de belevenissen in hun zaak. “We draaien goed en hebben daar geen toeristen voor nodig.”
    Brugge