Harry Maguire.
Volledig scherm
Harry Maguire. © Action Images via Reuters

Niet Chelsea, maar wel Manchester United slechtste leerling van de klas met monster-transferverlies in laatste tien jaar

Niet Chelsea, maar Manchester United heeft het voorbije decennium het meest van alle clubs ter wereld aan transfers verspild. De Engelsen draaiden op basis van de voorbije tien jaar zo maar even 1,4 miljard euro verlies op de transfermarkt.

7 reacties

  • jozef van riel

    8 maanden geleden
    Denk niet dat er veel verschil in rangorde zal zijn als ook de loonkosten in rekening gebracht worden!
  • Ricky Bogman

    8 maanden geleden
    En dat zijn dan enkel nog maar de transferuitgaven. Als je de jaarlijkse loonkost er ook bijtelt, dan kom je aan heel andere bedragen en wellicht een andere volgorde
  • Dirk Doms

    8 maanden geleden
    Dit bewijst dat bij ManU de transfers, sinds Ferguson niet meer aan het roer staat, niet meer worden gedaan door de sportief verantwoordelijken. Anders spendeer je geen 87 miljoen aan Maguire + ook nog een weekloon van 270.000,- Euro. Ook de 100 miljoen voor Anthony is er heel ver over.
  • Ronald Visser

    8 maanden geleden
    Ze zouden zoals vroeger een stop moeten zetten op buitenlandse transfers, bijvoorbeeld Maximaal 3 buitenlanders zoals vroeger. Dan kan een club als Ajax, Feyenoordof bv PSV ook weer meedoen zoals vroeger..
  • Andre Kennis

    8 maanden geleden
    Oneerlijke concurrentie is dat. Zo word je dus groot