Queen Elizabeth II
Volledig scherm
PREMIUM
Queen Elizabeth II © AFP

Eén jaar na haar dood is fortuin van Queen Elizabeth nog niet verdeeld: "650 miljoen, maar één van hen krijgt zeker geen cent”

RoyaltyHet is al één jaar geleden dat Queen Elizabeth II overleed. Op de dag van haar dood liet ze haar gigantische fortuin van 650 miljoen pond na aan haar zoon, koning Charles III (74). Maar het gerucht gaat dat haar rijkdom op de dag van vandaag nog niet verdeeld is over haar nakomelingen. Wat is er aan de hand? “Charles heeft het heft in eigen handen genomen.”

11 reacties

  • Hilde Weymeersch

    8 maanden geleden
    En de rest van het fortuin. Onmetelijk rijk en noch en nooit tevreden.
  • Henri Demeer

    8 maanden geleden
    En miljarden zijn fiscaal geparkeerd .
  • Danny Schoofs

    8 maanden geleden
    Dit zal op termijn, door de steeds erger wordende armoede & de sterk tanende interesse in de 'Royals', aanleiding geven, tot een steeds sterkere oproep, om het koningshuis daar af te schaffen, of te herleiden tot een puur ceremoniële functie, zonder al die extralegale voordelen & enorme subsidies, die niet nodig zijn, aangezien het Britse koningshuis schandalig rijk is & sommigen nog altijd denken, dat ze zich kunnen gedragen, als verlicht despoot...
  • christianne bruyland

    8 maanden geleden
    650 miljoen pond? Ik heb me voor zover ik me herinner, steeds andere verhalen gelezen, dat deze kranige koningin zo rijk was als de zee diep, waar zijn al die andere miljarden dan?
  • David Doolaege

    8 maanden geleden
    Beter teruggeven aan de belastingbetaler