BELGA / Bob Reijnders / Photo News
Volledig scherm
PREMIUM
© BELGA / Bob Reijnders / Photo News

Het Plan van Jan: “Aanvallen, dat is de enige manier waarop Evenepoel de Vuelta kan winnen”

Vandaag is aankomst op de Tourmalet en dat is de koninginnenrit in de Vuelta. Remco Evenepoel rijdt in de achtervolging op Sep Kuss en wordt zelf op de hielen gezeten door Primoz Roglic. De Belg zit in de tang van Jumbo-Visma en de vraag is hoe Remco Evenepoel deze Ronde van Spanje alsnog naar zijn hand kan zetten. Voor onze huisanalist Jan Bakelants is aanval de beste verdediging. “Ik heb in het verleden genoeg sterke solo’s gezien van Remco. Daar gaat hij echt niet kapot aan.”

22 reacties

  • sonia den tijn

    8 maanden geleden
    Remco zal vandaag leren of hij volgend jaar de Tour kan/moet rijden of niet. Vrees het laatste. Omdat voorlopig de explosiviteit in de bergen ontbreekt. Iets wat Pogacar, Roglic en Vingegaard wel hebben. Wordt een werkpunt, of is het zo dat je dit hebt of niet? Remco geeft in deze Vuelta geen indruk echt top te zijn.
  • nicole haeck

    8 maanden geleden
    Wat gaan ze bij jumbo Visma doen denk je 🤔 daar gaan ze ieder om beurt aanvallen tot Remco niet meer kan volgen tenzij hij sterk genoeg is om iedere aanval te pareren
  • Jonah Kemps

    8 maanden geleden
    Remco gaat gans de tourmalet brommeren maar ik vrees dat hij een roglic in goede doen niet zomaar gaat kraken. Vingegaard lijkt mij deze vuelta te pakken en Kuss heeft doorgaans wel eens een mindere dag.
  • AUGUSTIN GHIJSELS

    8 maanden geleden
    Als Remco vandaag superbenen heeft, gaat hij aan een supersolo beginnen.Hopelijk loopt dit goed af.Zou een fenomenale prestatie zijn tegen 3 sterke coureurs van Jumbo.Ik geloof er wel in, hij oogt fris en mentaal is hij ook een krachtpatser.Maar hij kan zich ook nog 'sparen' voor volgende week op de Angliru.We love Remco.
  • Ben Scharter

    8 maanden geleden
    Aanvallen, niet gaan liggen, geen platte banden en van de supporters blijven en rapper rijden dan de concurrentie! Hoop dat hij de Vuelta wint!