An Lemmens en Davy Parmentier over 'Make up your Mind': "Drag queens hebben niks met seks te maken, het is theater”

ShowbitsVanavond is de eenmalige special ‘Make up your Mind’ op VTM te zien. Een gloednieuwe show waar 5 BV’s zich omtoveren tot drag queens én ontmaskerd worden. De hosts van die show zijn An Lemmens en Davy Parmentier. Showbits-reporter Desna sprak het duo over de, voorlopig nog, mysterieuze BV’s en de mogelijke controverse die dit programma zou kunnen oproepen bij het publiek. Bekijk het interview in deze nieuwe Showbits.

16 reacties

  • Toran Korshnah

    8 maanden geleden
    Ik heb VTM op FB laten weten dat ik 1 aflevering heel spijtig vond...Dit was een geslaagd vervolg op de Masked Singer. The MS is een beter programma omdat men langer in spanning wordt gehouden, maar dit mag er ook zijn. Zeker als er meer afleveringen komen.
  • Ronny Dekimpe

    8 maanden geleden
    Ik heb gisteren het programma bekeken en ik vond het een goed luchtig entertainment programma. Het deed mij wat denken aan The Masked Singer maar toch met een boodschap. Indien men dit programma zou associëren met seksualiteit dan zit men toch nog ernstig in een tunnelvisie anno 2023. Diegenen die het niet willen zien hoeven niet te kijken want er zijn zoveel andere televisiezenders. Dus voor ieder wat wils.
  • William Helsen

    8 maanden geleden
    Twee seizoenen gezien op RTL4, ik vond het echt een heel goed programma. Beetje The Naked Singer, maar dan met dragqueens. Hopelijk is het een succes en volgt een heel seizoen. Heeft niks met woke of sex te maken.
  • ben eykenbos

    8 maanden geleden
    Ik kijk daar niet naar, voor mij hoefd die onzin niet op de tv te kome´. Dat die in hun vrije tijd doen wat ze willen, maar ze moeten niet op de tv.
  • Patricia Cosemans

    8 maanden geleden
    Ik vind dit super !!! Op RTL heb ik deze show een paar weken kunnen zien ,en had spijt dat het gedaan was . Een programma voor een leuke familie avond en natuurlijk om mee te raden wie dit zijn . Groetjes Patricia Cosemans