Valerie Van Rompaey.© VTM

‘B&B zoekt lief’ zorgt voor onverwacht koppel: “Eindelijk heb ik mijn vrouwtje van mijn leven gevonden na het avontuur”

Sinds de uitzending van de laatste aflevering van ‘B&B zoekt lief’ kunnen ze er eindelijk mee naar buiten treden: kandidaten Valerie Van Rompaey en Diego Wienk zijn officieel een koppel. “Achter de schermen gingen we er al voor, maar nu kunnen we eindelijk al onze gevoelens uiten.”

wver
Bron: HLN

Begin september werden de twee veertigers tijdens de Vredefeesten in Sint-Niklaas samen gespot. Diego vloog voor de tv-reeks naar Brazilië voor Nele, terwijl Valerie naar Spanje ging voor Wim, maar uiteindelijk bleken ze voorbestemd voor elkaar. “Het was Stefaan, een andere kandidaat , die me tijdens het bekijken van de eerste aflevering vroeg of die Colombiaanse niets voor mij zou zijn, waarna ik haar een berichtje heb gestuurd”, vertelt Diego in Het Laatste Nieuws. “Ik heb daarop geantwoord, want hij leek me heel lief”, zegt Valerie.

LEES OOK. Relatie van ‘droomkoppel’ Alicia en Niels uit ‘B&B zoekt lief’ is voorbij: “Ik heb hem bedrogen”

Na tal van berichtjes heen en weer ontmoetten ze elkaar begin deze zomer aan de Sinksenfoor. “Er werd zeker al geflirt, maar we moesten voorzichtig zijn omdat het programma nog werd uitgezonden”, zegt Diego. Kijkers die hen herkenden zouden dan al de conclusie hebben kunnen trekken dat het in ‘B&B zoekt lief’ niets geworden was. “Ik was ook niet op zoek naar een spelletje, maar naar een serieuze relatie”, zegt Valerie. “Ik wilde geen sex toy meer zijn voor mannen.”

Diego had alleen zijn kinderen verteld over zijn nieuwe relatie. “Tijdens het uitgaan was het moeilijk om haar niet te mogen aanraken of kussen. Gelukkig konden zulke dingen wel als we alleen thuis waren.”

LEES OOK. “Ik ben iemand die dromen najaagt”: Mabel, gastvrouw voor ‘B&B Zoekt Lief’, blikt terug op haar emigratie

“Eindelijk heb ik mijn vrouwtje van mijn leven gevonden na het avontuur”, bevestigt Diego nu Facebook. “We gaan er samen het beste van maken en samen een leven vol liefde en geluk opbouwen.”

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER