Ellen en Kristof zijn elke zaterdag in de weer met hun desembroden, al beginnen de voorbereidingen al veel vroeger.© Joren De Weerdt

Voormalige bakker Kristof maakt nu één keer per week desembroden: “Alles is begonnen met een appel uit de tuin en wat rozijnen”

Putte -

Kristof De Vocht (45) kennen ze in Putte vooral als bakker Kristof, nadat hij zestien jaar lang een gelijknamige zaak had. Ondertussen heeft hij gekozen voor een ander leven en geeft hij zijn passie aan de jeugd door op de bakkersschool. Maar zijn bakkersbloed kruipt blijkbaar waar het niet gaan kan en dus bakt hij opnieuw één keer per week in een klein bakkershuisje bij hem thuis. Een hele week is hij bezig om zaterdag de liefhebbers te verwennen met de artisanale desembroden die hij maakt in zijn microbakkerij Atelier Farine.

Bert Provoost
Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Keuze van de Redactie

MEER OVER