ANP
Volledig scherm
PREMIUM
© ANP

INTERVIEW. Herman Brusselmans: “Ik zal Roman niet oud zien worden. Lena zal achterblijven. Er zal een stiefvader komen”

De voorbije twee weken stemden ruim 225.000 HLN-lezers voor hun Belg van het Jaar. Herman Brusselmans siert de 36ste plaats. De schrijver heeft begin dit jaar op zijn 65 een kind gekregen en hij heeft het geweten. “Voor de relatie met Lena is de kleine - ik moet daar eerlijk in zijn - zwaar. Ik zal niet zeggen nefast. Maar toch”, zei hij in september in de reeks De Levensvragen.

100 reacties

  • Marc Pauwels

    2 maanden geleden
    De natuur kan je niet veranderen.
  • Jean-Marie Blondeel

    2 maanden geleden
    Dag Herman, je bent misschien wat ouder papa geworden maar ik hoop dat je kan genieten van het opgroeien van je nageslacht. Je zal voor je zoon veel te vroeg sterven maar de liefde tussen papa en zoon is onverbreekbaar. Hij zal zich de herinneringen aan jou zijn ganse leven meedragen. En ik hoop uit de grond van mijn hart dat hij veel mag meehebben van zijn papa!
  • Carl Vangenechten

    2 maanden geleden
    Eindelijk, daar is Herman weer. Geweldige kerel.
  • Eric Corten

    2 maanden geleden
    Ik vraag soms al eens aan mijn kinderen:" Als je kon kiezen, wat had je dan liever gewild, een oude papa of niet geboren geworden zijn? Het antwoord is dan overduidelijk. Je kan als papa boven de negentig worden maar je kan als papa ook jong sterven, dan zie je je kind ook niet opgroeien en komt er waarschijnlijk ook een stief-papa. Geniet van Roman.
  • Marina Scheers

    2 maanden geleden
    je kan nog veel herinneringen maken met je zoontje, geniet van elk moment Herman !