Auto met twee inzittenden gaat overkop na botsing met betonnen wand op E17 in Zwijnaarde

IF

Op de E17 in Zwijnaarde is een personenwagen met twee inzittenden overkop gegaan. Heel wat MUG-auto’s kwamen ter plaatse. De twee slachtoffers werden overgebracht naar het ziekenhuis, maar verkeren niet in levensgevaar.

red

Het ongeval gebeurde rond 12.45 uur op de E17 richting Kortrijk ter hoogte van Zwijnaarde. Om voorlopig onduidelijke redenen week de wagen van de baan af en botste hij hard tegen de betonnen muur naast de weg. Door de schok katapulteerde de wagen opnieuw de weg op. Het voertuig ging daarbij overkop en kwam weer tot stilstand op het midden van de weg. Er was geen ander voertuig betrokken bij het ongeval.

De twee inzittenden zijn gewond, maar verkeren niet in levensgevaar. Ze werden overgebracht naar het ziekenhuis. Verschillende MUG-auto’s kwamen ter plaatse en ook de brandweer was aanwezig om alles op te ruimen.

Door het ongeval was een uur lang slechts een rijstrook open voor verkeer. Er stapelde zich een file van zo’n drie kilometer op, maar ondertussen is de weg opnieuw vrijgemaakt.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer

Meest Gelezen