Links: Bardet en Evenepoel na de rit gisteren. Rechts: Evenepoel brengt een dag later een bezoekje aan de DSM-bus.
Volledig scherm
Links: Bardet en Evenepoel na de rit gisteren. Rechts: Evenepoel brengt een dag later een bezoekje aan de DSM-bus. © Twitter / AS

KIJK. Evenepoel bedankt ‘compagnon de route’ Bardet met twee cadeautjes

Het was gisteren zijn ideale ‘compagnon de route’. Dus ging Remco Evenepoel deze ochtend voor de start van de vijftiende etappe in de Vuelta Romain Bardet (32) een bezoekje brengen in de bus van DSM. Evenepoel schonk zijn trofee van de ritwinst en een tricolore truitje. Diezelfde Bardet, maar ook de internationale pers en bij uitbreiding de hele sportwereld, was vol lof over Remco’s indrukwekkende raid.

80 reacties

  • Evan De Jongh

    8 maanden geleden
    Denk dat Patrick De Vogelaere een andere sport heeft bekeken, Waut, Promoz? Ach ja hier supportert men voor iedereen behalve voor Belgen. Moest Wout niet voor Jumbo rijden h8j werd ook afgebroken.
  • Jozef Vermeulen

    8 maanden geleden
    Prachtig hoe iemand met 30 minuten achterstand 8 minuten voor de rest mag rijden.
  • Nathan De Taey

    8 maanden geleden
    Prachtig hoe Remco dit voor elkaar krijgt. Hij verloor dan wel deze ronde maar de wilskracht en doorzetting die hij heeft maken dat de verloren rit wel een gewonnen morele rit kan blijken in de toekomst. Dit was een harde les maar hij is uiteindelijk met glans geslaagd en zal hier in de toekomst veel aan hebben. Op naar de volgende ritwinst.
  • Daniel Goovaerts

    8 maanden geleden
    Proficiat Remco, groot kampioen met beide voeten op de grond en zonder grootspraak.
  • Linda Wellekens

    8 maanden geleden
    Jah, ongelooflijk mirakel !