© BFM

Fietser en bromfietser gegrepen bij zwaar ongeval in Schoten, wagen belandt in het water

Schoten -

Bij een ernstig ongeval in Schoten zijn maandagmorgen een fietser en een bromfietser op het fietspad gegrepen door een wagen. Een slachtoffer raakte zwaargewond, de bromfietser liep lichte verwondingen op. De wagen belandde in het water naast de weg. Hoe het ongeval is kunnen gebeuren, is nog niet duidelijk.

jtp

Het ongeval gebeurde omstreeks 8.50 uur. Een bestuurder op de Botermelkbaan in Schoten week af van de rijbaan. De wagen belandde op het fietspad en bij dat manoeuvre werd een fietser en een bromfietser gegrepen. “Het voertuig kwam in de gracht naast de weg terecht”, zegt woordvoerder Kristel Wouters van de lokale politie Schoten.

De hulpdiensten kwamen massaal ter plaatse en de rijbaan werd een tijd afgesloten in beide richtingen. “De fietser werd zwaargewond overgebracht naar het Universitair Ziekenhuis Antwerpen (UZA) in Edegem, de bromfietser raakte lichtgewond”, aldus Wouters.

De wagen eindigde op zijn dak in het water naast het fietspad. “De bestuurder kon initieel niet uit het voertuig, maar geraakte met de hulp van omstaanders eruit.” De vrouw werd voor nazicht naar het ziekenhuis overgebracht. Hoe het ongeval is kunnen gebeuren, is nog niet duidelijk. Mogelijk is de vrouw onwel geworden achter het stuur, maar de politie stelt dat de omstandigheden van het ongeval nog onderzocht worden.

Dadelijk meer.

© BFM

© BFM

© BFM

© BFM

© BFM

© BFM

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer