Een emotionele Vingegaard bij aankomst.
Volledig scherm
Een emotionele Vingegaard bij aankomst. © Photo News / Sporza

Wat een eerbetoon aan Van Hooydonck: Vingegaard pakt uit met nieuw nummer en boekt tweede ritwinst, Evenepoel neemt snipperdag

23 reacties

  • Mieke Ponet

    7 maanden geleden
    Zeer mooi gebaar van Jonas en dat typeert het karakter van een renner, de ene heeft dat en de andere niet en heeft veel te maken met de opvoeding thuis bij de ouders.
  • Stephan Priem

    8 maanden geleden
    Alles wordt wetenschappelijk en medisch op en top gevolgd. Hartslagmeters die quasi 24/24 alles registreren en toch gebeuren er spijtig genoeg nog zo'n verschrikkelijke zaken. Hopelijk komt alles goed met Nathan, vrouw en het aankomende kindje.
  • Justine Van Brussel

    8 maanden geleden
    Heel veel respect voor deze ploeg
  • Geert Verniers

    8 maanden geleden
    Isabelle Van Den abeele Er is hier geen sprake van dat vingegaard, Seppe Kus aanvalt het was vandaag gewoon met zijn allen jumbo de overwinning te nemen in hun gedachten voor Nathan en in dut geval was het nu Jonas en met goede reden daar Nathan zijn zeer goede vriend is en al zeker niet te vergeten wat Nathan al heeft meegemaakt en nu dit vreselijk ongeval wat hoogst waarschijnlijk het einde van zijn carrière zal zijn en net daarom wilde Jonas winnen en dat heeft zeker niks te maken voor Kus
  • Bart Maris

    8 maanden geleden
    Een grote ronde doe je niet cadeau. Als Vinegaard niet gaat aanvallen uit respect voor Kuss dan staan ze straks nog met 5 renners op een zakdoek en blijft het risico dat men uiteindelijk niet wint. Elk zijn rol; door de maag en darmproblemen in de eerste week van Vinegaard had het gekund, momenteel is het klasse verschil opnieuw te groot.