De ijzeren kabel was op halshoogte gespannen.© PZ Maasland

Kabels over fietspaden gespannen in Terhills: 65-jarige bromfietser zwaargewond

Dilsen-Stokkem -

Een 65-jarige bromfietser uit Dilsen-Stokkem is zaterdag rond middernacht zwaargewond geraakt toen hij met zijn Vespa tegen een ijzerdraad reed die op halshoogte over het fietspad was gespannen. Politie en parket zijn op zoek naar getuigen om de dader te identificeren.

Mireille Maes

Zaterdag tussen 23 uur en middernacht viel de bromfietsbestuurder na de klap tegen een gespannen ijzerdraad over het fietspad. Meteen na de feiten zag het slachtoffer een verdachte met een lichtkleurige broek het bos invluchten.

De feiten vonden plaats in de directe omgeving van Terhills/Elaisa. Het slachtoffer werd verzorgd in het ziekenhuis. De 65-jarige had geluk dat zijn Vespa voorzien was van een windscherm, waardoor erger werd vermeden. De gespannen kabels hingen op halshoogte, wat de situatie levensgevaarlijk maakte.

(lees verder onder de kaart)

© PZ Maasland

Getuigen

De politie en het parket van Limburg vragen dat getuigen zich melden, als die iets hebben opgemerkt wat kan leiden tot de identificatie van verdachten. Heb je meer informatie, heb je die avond iets of iemand opgemerkt in de buurt of heb je iets verdachts gezien? Neem dan (indien gewenst anoniem) contact op via 089/56.92.11 of PZ.Maasland@police.belgium.eu.

© PZ Maasland.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer