Photo News
Volledig scherm
© Photo News

Sepp Kuss, de onverwachte leider vol zelfvertrouwen: “Hou van de cols die eraan komen”

Nog zes ritten scheiden Sepp Kuss (28) van wat de grootste stunt in zijn carrière zou zijn: als knecht een grote ronde winnen. Het scenario wordt steeds realistischer: in week twee van deze Vuelta werd de Amerikaan van Jumbo-Visma nooit bedreigd. En - slecht nieuws voor de concurrentie - de ritten waar hij naar uitkijkt, komen er nu pas aan.

9 reacties

  • Paul Rousseau

    8 maanden geleden
    Hopelijk wint Sepp deze Ronde van Spanje. Een steengoed renner zonder franjes!!
  • Dirk Van Den Bossche

    8 maanden geleden
    Sepp zal zonder tegenslagen of inzinkingen mogen winnen van Roglic en Vingegaard, net zoals Laporte mocht winnen van Wout. Met teamgeest behaal je meer dan met dikke nekken gedoe.
  • Johnny Chanet

    8 maanden geleden
    Een fijne gast steeds in dienst van, hopelijk staan de anderen nu in dienst van hem en ik denk dat ze dat ook zullen doen.
  • Fons Heylen

    8 maanden geleden
    Kuss verdient deze Vuelta te winnen. Gewoon als respect van z’n kopmannen gunnen zij hem dat ook!?…hij is reeds van goudwaarde geweest voor het grote rondewerk van Roglic en Vingegaard . Hopelijk kent hij geen slechte dag in week 3.
  • Rudolf VAN BELLEGHEM

    8 maanden geleden
    Het is hem zo gegund !! Pracht van een coureur altijd in dienst nooit aflatend . Het zou mooi zijn voor hem en gans de ploeg !!