ANP / EPA
Volledig scherm
© ANP / EPA

“Russisch leger wil tegen eind dit jaar 420.000 soldaten rekruteren”

Het Russisch leger wil tegen het einde van dit jaar 420.000 soldaten in dienst nemen. Dat meldt het Britse ministerie van Defensie. De grote militaire aanwervingscampagne heeft wel een negatieve impact op het personeelsbestand in andere sectoren in Rusland.

11 reacties

  • Jurgen Vermaut

    8 maanden geleden
    Rusland zal geen probleem meer zijn na deze oorlog. Het zal een land vaan bejaarden, kinderen en alleenstaande vrouwen zijn.
  • Marc Baeyens

    8 maanden geleden
    En daarmee zal de algemene opinie stilaan beseffen dat de oorlog in Oekraïne ver van gewonnen is. Het wordt tijd dat de Russische bevolking inziet dat Poetin hen fabeltjes vertelt en zijn regime desnoods passief boycot. De twee grootste schurkenstaten (Rusland met Noord-Korea) zijn goed bezig zich te isoleren van de wereld.
  • Peter Vergauwen

    8 maanden geleden
    De Russen gaan niet stoppen bij oekraine ,ie gelooft hen nog nu ee generaal openlijk zegt dat oekraineeen begin is voor invasie in Europa.de PvdA hier bereid zich al.voor op een komst trap niet in hun val mensen .
  • Piet Dendoncker

    8 maanden geleden
    De Russische bevolking staat pal achter Poetin. Dus geen compassie en verdere isolering van Rusland en Noord Korea. We zijn veel te braaf en als er iets gebeurd zullen wij erop staan kijken en niets doen.
  • Andy De Schieter

    8 maanden geleden
    Putin zal toch zijn zin krijgen hoor. Dat is nu eenmaal de eigenschap van een dictator.