AFP
Volledig scherm
PREMIUM
© AFP

Jérémy Doku, de grootste dribbelkont van Europa die de Duivels moet laten swingen

Noem één Rode Duivel waar u het meest naar uitkijkt tegen Estland. Dan toch Jérémy Doku (21)? De spotlights gericht op de grootste dribbelkont uit de Europese topcompetities.

17 reacties

  • Eric Bex

    8 maanden geleden
    Die jongen zien spelen is echt genieten. Zulke fenomenale versnellingen en dribbels. Jammer van zijn afwerking. Dat moet nog veel beter.
  • Kevin wood

    8 maanden geleden
    Doku doet me denken aan eerste 1,5 jaar van vinicius bij real, snel en dribbel vaardig maar geen eind product, zal wel verder ontwikkelen bij city onder pep, binnen 6-12 maand zal het een pak beter (moeten) zijn
  • Jan Daems

    8 maanden geleden
    Doku moet altijd zijn basisplaats hebben in de aanval en die moet verder gestoffeerd worden met snelle, beweeglijke spelers à la Trossard, Cuypers, Bakayoko maar alstublieft geen statische, met de armen zwaaiende en overroepen spits. Spelers als Doku zijn een gesel voor elke verdediging en daar zou Tedesco veel meer gebruik van moeten maken. De veldbezetting à la Martinez is voorbij gestreefd, voorgoed.
  • Geens Rik

    8 maanden geleden
    Grootste dribbelaar van Europa, beste spits van Europa, beste doelman van Europa, beste verdediger van Europa..... Geen prijs dit jaar kan dus maar één ding betekenen; "ook slechtste trainer van Europa".
  • Cris Verwilligen

    8 maanden geleden
    is nog jong, en alleen idd nog te inefficient. Maar wat als ze nu eens met 3 spitsen spelen: Doku op de linkerflank, Trossard centrumspits en dan nog Bakayoko of waarom niet Cuypers? Dan komt er gevaar van alle kanten en dan kan hij wel degelijk fungeren als blikopener voor die defensie in samenspel. Maar dan moet het middenveld wel stabiel en aanvallend zijn, en niet achteruit spelen.Ze moeten wel op de juiste plaats staan natuurlijk